Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

Bedrijfsprofiel JdB groep locatie Soest

De boom staat centraal
In 1976 is A.P. van Doorn BV opgericht. In 2019 is de bedrijfsnaam veranderd in Van Doorn Soest en in 2021 is Van Doorn Soest verder gegaan onder de naam JdB groep. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn natuur en milieu de uitgangspunten in het realiseren van onze producten. Mooie artikelen waarin de boom centraal staat. De boom als metafoor voor alles wat groeit en bloeit en als producent van hout.

JdB groep locatie Soest heeft een breed assortiment aan producten en diensten. Basisproducten zijn grond, bodemproducten en bodemverbeteraars.

Onze klantenkring is divers. Een particulier kan bij ons binnenvallen voor een emmertje zand. Maar wij hebben ook grote zakelijke klanten voor flinke bulkorders. We leveren en adviseren aan: particulieren, MKB, overheid en grote bedrijven.

Houtwinkel Soest en afhaaldepot
Via onze Houtwinkel verkopen wij tuinhout: palen, planken, hekken, poorten, schuttingen, speeltoestellen, blokhutten en veranda’s. Wij hebben professionele timmermannen in dienst, die meedenken met onze klanten over maatwerk en dit vervolgens bij de klant thuis realiseren. Bij het afhaaldepot bij de Houtwinkel zijn o.a. grond, zand, compost, boomschors, houtchips, grind, schelpen en halfverhardingen verkrijgbaar.

Grond, bodemproducten en bodemverbeteraars
Voor de verkoop van grondproducten beschikken wij over de juiste certificering BRL 9335-4. Onze boomsubstraten produceren we conform keurmerk RAG Landscaping. Tevens verkopen wij diverse soorten valondergronden, rijbodems, zand, boomschors, houtchips, schelpen, grind en split.

Webshop www.vdsbigbag.nl
Voor het eenvoudig online bestellen en snel leveren van grond, zand en andere bodemproducten.

Boomverzorging
Wij zijn niet alleen actief in verkoop en advisering van alles wat afgeleid is van de boom. Ons bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van bomen. Voor het kappen en snoeien van bomen hebben wij ervaren en deskundige boomklimmers in dienst, die gebruik maken van klimtechnieken, hoogwerkers, telescoopkranen en versnipperaars.  

Groenrecycling / Afvalverwerking / Grondbank
Het ingenomen groenafval van gemeenten, afvalinzamelaars, hoveniers en particulieren verwerken wij tot diverse hoogwaardige eindproducten. Zo zijn wij actief bezig met het realiseren van een schoon milieu. Voor het innemen van grond hebben wij een grondbank conform de vereiste certificering BRL 9335-1.

Transport
Wij bieden kipper- en containertransport aan in het hele land. De big bags bezorgen wij met een vrachtauto met laad- en loskraan.

Verhuur zeefmachines en verkleiningsmachines
Wij verhuren grote en kleine machines, met of zonder machinist. Voor de kleinere tuinklus hebben wij een mini graafmachine, rupsdumper, trilplaat en trilstamper. Tevens verhuren wij mobiele trommelzeven met diverse zeeftrommels en langzaam en sneldraaiende houtshredders.

Gladheidbestrijding
Tevens leveren wij strooizout en beschikken over een strooiwagen en diverse sneeuwschuiven, die aan onze shovels en trekkers worden bevestigd. Bij diverse instellingen houden wij het terrein sneeuw- en ijsvrij.

Klik op een foto voor vergroting
Copyright 2021 JdB groep Webdesign by RETO