Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

Garantievoorwaarden

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij garanderen dat onze diensten en producten voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op alle producten zit minimaal zes maanden wettelijke garantie. Voor de geleverde producten geldt een garantie, zoals deze door de fabrikanten op haar producten wordt vastgesteld.Iedere productfase kent een strenge controle op maatvoering, samenstelling, constructie en beschadigingen. Wij leveren voornamelijk natuurproducten waarbij de continuïteit erg belangrijk is. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de houtproducten scheurvorming, verschil in kleur of maatvoering vertonen.

De zon zorgt ervoor dat onbeschermd hout te snel droogt en veroorzaakt beschadigingen zoals vervormingen, scheuren en te snelle krimp van het hout. Klik hier voor een aantal tips om tuinhout te beschermen tegen de zon.

Veel houtsoorten hebben een eigenschap tot bloeden, dit kan vlekken veroorzaken op het hout en op onderliggend werk. Hier kan helaas geen garantie op worden gegeven, omdat wij van te voren niet kunnen bepalen hoe het hout zich ontwikkelt in de loop van de tijd.

Mankeert er iets aan het product, dan kunt u uiteraard op ons rekenen. Informeer onze klantenservice z.s.m. over uw klacht; bel 035 - 601 01 67 of mail @vandoornsoest.nl U ontvangt binnen een week antwoord op uw klacht.

Klik op een foto voor vergroting
Copyright 2021 Van Doorn - Soest Webdesign by RETO