Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

Lugarde luxe en betaalbare tuinhuizen

Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar luxe en betaalbare blokhutten, tuinhuizen, carports, garages en veranda’s. Eerste klas Noord-Europees vurenhout ligt aan de basis van alle Lugarde tuinhuizen, blokhutten en veranda’s. 

Ontwerp je eigen tuinhuis m.b.v. de 3D-Configurator

  • Gespecificeerde prijsopgave
  • Plattegrond met alle maten
  • Uw model in 3D en 360 graden roteerbaar

Opties Lugarde: vervangen ramen en deuren, houten vloer, luifel of veranda, verhogen wanden, vensterluiken, balustrades, sokkels, zonneschermen, glasschuifwanden / glazen schuifwand, glas in lood, isolatie, impregnatie, beitsen, maatwerk. 

Impregneren voor een lange levensduur
De blokhutten, tuinhuizen en veranda’s kunnen onbehandeld of geïmpregneerd worden geleverd. Bij aanschaf van een onbehandelde blokhut adviseren wij u voor impregnatie het product impraline te gebruiken. Een geïmpregneerde blokhut kan met houtolie van een andere kleur worden voorzien of worden opgefrist.

Lugarde Tuinhuis Prima 3=1 Systeem
Het Prima 3=1 systeem is uniek en door Lugarde zelf ontwikkeld. De wanden worden zonder spijkers of schroeven in de hoekstaanders geschoven. 

Lugarde Tuinhuis Pro Systeem 
Het Pro-systeem van Lugarde is een systeem, waarbij de wanddelen in dikke palen van 14x14 cm worden geschoven. Hierdoor ontstaat een robuuste en moderne look. 

Lugarde Blokhut Systeem
Dit is een houtstapelbouw-systeem en wordt vervaardigd met een hoge wind- en waterdichte hoekverbinding. Lugarde kan uw blokhut exact op de gewenste maat produceren.

Verschil tuinhuis en blokhut
Het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut is de hoekverbinding. Bij een blokhut vallen de uiteinden van de balken iets over elkaar; een overlappende hoekverbinding of molenwiekverbinding. Bij de hoeken van een tuinhuis komen de uiteinden van de balken tegen elkaar. De hoeken zijn vlak. 

Kom langs in onze Houtwinkel in Soest en wij adviseren u graag.

Brochure Lugarde

 

Ontwerpen blokhut, ontwerpen tuinhuis, ontwerpen veranda

Klik op een foto voor vergroting
Copyright 2021 JdB groep Webdesign by RETO