Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

Bedrijfsprofiel Van Doorn Soest / JdB groep

Van Doorn Soest gaat vanaf 1 juli 2021 verder onder naam JdB groep.

Van Doorn-Soest – De Boom staat centraal
Van Doorn-Soest is sinds het begin van de jaren 1970 een bekende naam en een vertrouwd beeld in Soest en omgeving. Natuur en milieu zijn voor ons de uitgangspunten in het realiseren van onze producten. Mooie artikelen waarin de boom centraal staat. De boom als metafoor voor alles wat groeit en bloeit en als producent van hout.

Van Doorn-Soest heeft een breed assortiment aan producten en diensten. Basisproducten zijn grond, bodemproducten en bodemverbeteraars.

Onze klantenkring is divers. Een particulier kan bij ons binnenvallen voor een emmertje zand. Maar wij hebben ook grote zakelijke klanten voor flinke bulkorders. We leveren en adviseren aan: particulieren, MKB, overheid en grote bedrijven.

Houtwinkel Soest en afhaaldepot
Via onze Houtwinkel verkopen wij tuinhout: palen, planken, hekken, poorten, schuttingen, speeltoestellen, blokhutten en veranda’s. Wij hebben professionele timmermannen in dienst, die meedenken met onze klanten over maatwerk en dit vervolgens bij de klant thuis realiseren. Bij het afhaaldepot bij de Houtwinkel zijn o.a. grond, zand, compost, boomschors, houtchips, grind, schelpen en halfverhardingen verkrijgbaar.

Grond, bodemproducten en bodemverbeteraars
Wij beschikken over de juiste certificering BRL 9335-4 voor de verkoop van grondproducten. Onze boomsubstraten produceren we conform keurmerk RAG Landscaping. Tevens verkopen wij diverse soorten valondergronden, rijbodems, zand, boomschors, houtchips, schelpen, grind en split.

Webshop www.vdsbigbag.nl
Voor het eenvoudig online bestellen en snel leveren van grond, zand en andere bodemproducten.

Boomverzorging
Van Doorn-Soest is veelzijdig. Wij zijn niet alleen actief in verkoop en advisering van alles wat afgeleid is van de boom. Ons bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van bomen. Voor het kappen en snoeien van bomen hebben wij ervaren en deskundige boomklimmers in dienst, die gebruik maken van klimtechnieken, hoogwerkers, telescoopkranen en versnipperaars.  

Groenrecycling / Afvalverwerking / Grondbank
Wij verwerken het ingenomen groenafval van gemeenten, afvalinzamelaars, hoveniers en particulieren tot diverse hoogwaardige eindproducten. Zo zijn wij actief bezig met het realiseren van een schoon milieu. Voor het innemen van grond hebben wij een grondbank conform de vereiste certificering BRL 9335-1.

Transport
Van Doorn-Soest biedt kipper- en containertransport aan. Dit doen wij in het hele land. De big bags bezorgen wij met een vrachtauto met laad- en loskraan.

Verhuur zeefmachines en verkleiningsmachines
Wij verhuren grote en kleine machines, met of zonder machinist. Voor de kleinere tuinklus hebben wij een mini graafmachine, rupsdumper, trilplaat en trilstamper. Tevens verhuren wij mobiele trommelzeven met diverse zeeftrommels en langzaam en sneldraaiende houtshredders.

Gladheidbestrijding
Wij leveren strooizout en beschikken over een strooiwagen en diverse sneeuwschuiven, die aan onze shovels en trekkers worden bevestigd. Bij diverse instellingen houden wij het terrein sneeuw- en ijsvrij.

Klik op een foto voor vergroting
Copyright 2021 Van Doorn - Soest Webdesign by RETO