Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

De veelzijdigheid van siersplit

14-03-2017
De veelzijdigheid van siersplit

Split is al jaren een populaire vorm van sierbestrating.

Producteigenschappen split
Split is een gebroken steen, die wordt gebruikt als funderingsmateriaal of voor sierdoeleinden. Split komt van oorsprong uit een steengroeve, omdat het split wordt gebroken is het hoekig van vorm.

Splitsoorten

Toepassingen split
Split is een product dat voor vele doeleinden geschikt is;

  • Stabiele ondergrond: split zorgt voor een stabiele halfverharding in uw tuin, oprit of parkeerplaats. Voor een oprit of parkeerplaats is het belangrijk dat u een harde splitsoort gebruikt, zoals bijvoorbeeld Split Quarzitische Grauwacke en Basalt Split.
  • Variatie: met siersplit zorgt u voor kleur en variatie in uw tuin en geeft u de tuin een andere uitstraling! De keuze van een bepaalde soort siersplit is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de beoogde stijl van uw tuin. Ardennersplit is bijvoorbeeld een zeer stijlvolle splitsoort in tegenstelling tot het standaard tuingrind, welke zorgt voor een landelijke uitstraling.
  • Inbraakwerend: het geknars van de stenen wanneer je eroverheen loopt, schrikt mogelijke inbrekers af.

Prijzen split

Worteldoek en splitplaten
Gebruik anti-worteldoek om onkruidgroei tegen te gaan. Indien u split wilt gebruiken op uw oprit, waar u een auto wilt parkeren, adviseren wij een splitplaat toe te passen om verzakkingen of inrijsporen tegen te gaan.

U kunt onze splitsoorten op onze locatie aan de Koningsweg in Soest bezichtigen en indien gewenst een monster meenemen. Kom langs, bel 035 - 601 01 67 of stuur ons een e-mail.


Klik op een foto voor vergroting

Nieuwsoverzicht

Copyright 2022 JdB groep Webdesign by RETO