Bel 035-601 01 67 voor vragen en advies
Van Doorn Soest

Bezoek scholieren Business Class Griftland College

28-02-2013
Bezoek scholieren Business Class Griftland College

Vandaag zijn wij, Wayne de Graaf en Floor Mulder voor de tweede keer bij Van Doorn-Soest voor onze stage van de Business Class van het Griftland College. De eerste keer dat wij bij dit bedrijf op bezoek kwamen, hebben we  informatie gekregen over de functies bij Van Doorn-Soest en hierover een paar vragen gesteld, over bijvoorbeeld de producten, de leiderschapstijlen en de werknemers. Vervolgens hebben wij een rondleiding gekregen over het terrein en kregen we informatie over wat er met de verschillende soorten hout, zand enz. werd gedaan en hoe dit werd ontwikkeld naar een eindproduct.

De tweede keer dat we stage hebben gelopen, hebben we een aantal vragen gesteld aan dhr. Schothorst over de leidersschapstijlen en de oorsprong van de BV.  Hierna hebben we ons beziggehouden met het schrijven van dit artikel, wat we bij ons volgende bezoek op 21 maart a.s. weer gaan updaten.

Dit is voor ons een erg leerzame ervaring. Wij zitten in de Business Class en de informatie van dit bedrijf en het onderhouden hiervan is erg belangrijk en nuttig.

 


Nieuwsoverzicht

Copyright 2022 JdB groep Webdesign by RETO